LVI-Saneeraus ja -remontointi

Toteutamme nykyisten lämpö-, vesi- ja ilmastointiasennusten saneeraukset ja remontit, luotettavasti vankalla koke­muksella.

Käyttövesiputkistot mahdollista asentaa myös muoviputkilla seinien sisään piiloon muun remontin yhteydessä.

Käyttövesiremontti jopa yhdessä päivässä

Asunnon vesiputkien uusiminen ei vaadi viikon evakkoa ja erillisiä asumis­järjestelyitä remontin ajaksi. Parhaimmillaan käyttövesiremontti toteutuu jopa yhden päivän aikana.

Käytämme asennuksissa laadukasta suomalaista Uponor-komposiittiputkea. Asennukset toteutetaan nopeasti ja turvallisesti pinta-asennuksena. Laajemman remontin yhteydessä putkistot on mahdollista asentaa myös muoviputkilla piiloon seinien sisään.

Lämmitysremontti jopa 2-4 päivässä

Myös lämmitysverkoston remontit toteutuvat tänä päivänä nopeasti. Kylminäkään vuodenaikoina ei tarvitse paeta remontin ajaksi etelän aurikoon, kun työ valmistuu nopeimillaan jopa kahdessa päivässä.

Lämmityksen uusiminen on aina kannattavaa, sillä nykyaikaiset patterit ovat energiatehokkaampia ja säästävät lämmityskuluissa.

Kotitalousvähennys

Kotitaloudet voivat hyödyntää teke­mistämme remonteista kotitalous­vähennyksen. Lue lisää kotitalous­vähennyksestä Veronmaksajien sivuilla.

LVI-saneeraus myös suuremmille kohteille

Olemme toteuttaneet menes­tyksekkäästi mm. kokonaisten taloyhtiöiden LVI-työt. Älä epäröi kysyä, miten voimme auttaa toteuttamaan sinun saneeraushankkeesi!

Ota yhteyttä ja kerro meille hankkeestasi

Älä jää yksin miettimään onko remonttisi meille liian pieni tai suuri. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme, kuinka voimme auttaa sinua toteuttamaan hankkeesi!