Lämmitysjärjestelmät

Ekologiset ja taloudelliset lämmitysjärjestelmämme säästävät huomattavia summia lämmityskuluissa ja maksavat itsensä takaisin nopeasti.

Ilmalämpöpumput – Mitsubishi Electric

Säästä lämmityskuluissa jopa 55% *

Ilmalämpöpumput säästävät energiaa ja rahaa. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa. Laadukas lämpö­pumppu on luotettava ja pitkä­ikäinen lämmönlähde suomalaisiin koteihin. Kokonaissäästö öljy-tai suorasähkölämmitykseen verrattuna voi olla jopa 55%

Lämpöpumput käyttävät lämmön­lähteenä ilmaa – puhdasta ja uusiutuvaa energiaa suoraan luonnosta. Pumppujen hiilidioksidipäästöt ovat minimaaliset ja ympäristövaikutukset erittäin pienet.

Ilmavesilämpöpumppu – Nibe

Ilmavesilämpöpumpulla voit saavuttaa jopa 70% säästöt *

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää huoneilman lisäksi myös käyttövettä. Kun vettä ei tarvitse lämmittää erikseen sähköllä tai öljyllä, saadaan lämpöpumppua käyttämällä aikaiseksi lisää säästöjä lämmityskuluissa.

Maalämpö – Nibe

Vuorenvarma investointi energiakustannusten nousulta suojautumiseen

Maalämpöpumppu toimii keräämällä maaperään sitoutunutta auringon tuottamaa lämpöä. Maahan kertynyttä lämpöä voi hyödyntää ympäri vuoden, myös talvella. Tämä tekee maalämmöstä erinomaisen tavan lämmittää juuri Suomen olosuhteissa.

Hyvin alhaisten käyttökustannusten ansiosta maalämpö maksaa itsensä nopeasti takaisin. Voit säästää jopa 80% * energia kustannuksissa, verrattuna sähkö- tai öljylämmitykseen.

Maalämpö on varmin tapa suojautua lämmityskulujen nousulta. Maalämpöpumppu on energiatehokkain juuri talvikuukausina, joina sähkön pörssihinta on korkeimmillaan. Sähkön hinnan varma nousu tulevina vuosina vaikuttaa siis huomattavan paljon vähemmän energiakuluihin, kun lämmityskeinona on maalämpö.
Lämpiminä vuodenaikoina maalämpö­pumppua voidaan käyttää myös siirtämään viileätä ilmaa maaperästä. Tämä mahdollistaa lisäsäästöjä, kun viileää ilmaa voidaan siirtää huoneilmaan ilman kompressoria.

Maalämpö on myös erittäin ekologinen vaihtoehto, koska se mahdollistaa hyvin suuren uusiutuvan energian käytön (matalan sähkönkulutuksen ansiosta).

*) Saavutetun säästön määrään vaikuttavat talon sijainti ja koko, valittu lämpöpumppu, sekä onko käytössäsi jäähdytys.

Mikä lämmitysjärjestelmä soveltuu parhaiten minulle?

Ota yhteyttä niin autamme mielellämme lämpöpumpun valinnassa! Suoritamme myös pumppujen asennukset ammattitaidolla.